Śmiech
Wideo: śmiech lub dopingować się w górę, zakaźną śmiech do łez muzyki
szczęście krukaMamy na miejscu Tame wrony. Dokładniej, na początku to było ... Po raz pierwszy w moich oczach jak mówiła prima po przeciągnięciu spod nosa psa pilnować garnek z jedzeniem. Siedzi biedny pies, ślina pochodzi z bezsilnej wściekłości i głodu, a tym ptactwa potwór 1 centymetr od nosa prespokoynenko poklovyvaet żywności psa, od czasu do czasu zerkając na przyjmującego złośliwy wygląd.
Następnym razem, gdy ptak widziałem kilka dni (dzięki Bogu codziennie spotykamy). Z okazji upałów, drzwi do domu Open. Na stole, mięso jest rozmrażane, mięso siedzi na pełnoprawny kochanki, leniwie zjada. Pozostawienie nawet próbował mnie ugryźć.
Po pewnym czasie droga istota została skurcze muchę z mężem, który mimo swego zachuhannoy Vidocq był jako tyrana. Dla mnie są one w domu, na szczęście, już nie poleciał, ale pies miał 2 razy więcej żywności, aby dać: wrony - Bardzo żarłoczne stwory.
Potem zniknął. I nawet westchnął z ulgą. Powodem stało się jasne w ciągu kilku miesięcy, gdy słodka para wróciła z dwoma młodymi wyraźnie pokazały mięso miejsce potomstwo.
Teraz naszych pierzastych przyjaciół (w ilości 4 sztuk) ziemi dzieli się na osobiste i pastwisk, bezczelnie, na oczach wszystkich, pożerając maliny. Kiedy znudzi, siedzą na ganku sąsiada (mieszkamy w tym samym miejscu), i wszystkie cztery z nas zaczynają ogłuszający rechot, aż ktoś usuwa pokrywę z psiej miski. Po tym, że są szczęśliwi do jedzenia wokół psa (który, muszę powiedzieć, że zatrzymał się próbując odpędzić) oraz z poczuciem spełnienia latać.
7 oznak, że kreskówki Disney Kubuś Puchatek promuje narkotyki:
1. osioł Kłapousiu - wszystko na bębnie, że opóźniona reakcja i wyrażono brak motywacji - konopi.
2. Prosiaczek - wszystkie lęki i cierpi na urojenia prześladowań - grzyby.
3. Rabbit - zawsze grzebie jego wielki nos, wszystko, czego potrzebuje - kokainy.
4. Tiger - nie może stać w miejscu, ciągle skacząc i krzycząc nigdy zmęczony - ecstasy.
5. Krzyś może rozmawiać ze zwierzętami - używa halucynogeny.
6. Kubuś Puchatek - słodki ząb, ma naprawdę bezgraniczną wyobraźnię - LSD.
7. Sowa - zawsze przychodzi z pomocą, jeśli ktoś "problemy" - krupier.
* * *
- Lekarz, powiedz mi, mam grypę?
- Tak!
- Wieprzowina?
- Tak! Tylko świnia może spowodować "bicz" 4 rano o temperaturze 36, 7!
* * *
Fabryka mięso, jedna krowa pyta drugiego:
- Hej, jesteś tu po raz pierwszy?
- Nie b %%% s na sekundę!
* * *
Dziewczyna pyta matkę:
- Czy to prawda, że wszyscy ludzie pochodzą od małp?
- True.
- A ja?
- I ty.
- A ty?
- I jestem.
- I masz zdjęcia w lewo?
* * *
Pies został ugryziony przez przechodnia na ulicy. Każdy widząc porvanuyu ubrania, krzycząc pies hozyayainu:
- Żądam odszkodowania!
- Tak, bez rynku, człowieku. będę go trzymać, a ty - gryzą!
* * *
Cherepashonok próbuje wspiąć się na palmę, ale to nie działa. Uporczywie wspina, przerwy, zadrapania powłoki, wspina znowu spada, nip ogona, wspina się z powrotem w górę, złamać paznokieć na lewej stopy, ostatni wysiłek, aby przylgnąć do zębów z kory, próbując dogonić, drapiąc pazurami na pniu ...
Próby te obserwować parę małp.
- Myślę - mówi jeden - nadszedł czas, aby powiedzieć mu, że go przyjąć!
* * *
Jest to ant na drewnie. Spotykam go jaszczurki. Ant niespodzianka:
- Aha, i kim jesteś?
- Jestem dinozaurem.
- Więc również padły!
- Kłamstwo. Boli nas.
Teraz naszych pierzastych przyjaciół (w ilości 4 sztuk) ziemi dzieli się na osobiste i pastwisk, bezczelnie, na oczach wszystkich, pożerając maliny. Kiedy znudzi, siedzą na ganku sąsiada (mieszkamy w tym samym miejscu), i wszystkie cztery z nas zaczynają ogłuszający rechot, aż ktoś usuwa pokrywę z psiej miski. Po tym, że są szczęśliwi do jedzenia wokół psa (który, muszę powiedzieć, że zatrzymał się próbując odpędzić) oraz z poczuciem spełnienia latać.
7 oznak, że kreskówki Disney Kubuś Puchatek promuje narkotyki:
1. osioł Kłapousiu - wszystko na bębnie, że opóźniona reakcja i wyrażono brak motywacji - konopi.
2. Prosiaczek - wszystkie lęki i cierpi na urojenia prześladowań - grzyby.
3. Rabbit - zawsze grzebie jego wielki nos, wszystko, czego potrzebuje - kokainy.
4. Tiger - nie może stać w miejscu, ciągle skacząc i krzycząc nigdy zmęczony - ecstasy.
5. Krzyś może rozmawiać ze zwierzętami - używa halucynogeny.
6. Kubuś Puchatek - słodki ząb, ma naprawdę bezgraniczną wyobraźnię - LSD.
7. Sowa - zawsze przychodzi z pomocą, jeśli ktoś "problemy" - krupier.
* * *
- Lekarz, powiedz mi, mam grypę?
- Tak!
- Wieprzowina?
- Tak! Tylko świnia może spowodować "bicz" 4 rano o temperaturze 36, 7!
* * *
Fabryka mięso, jedna krowa pyta drugiego:
- Hej, jesteś tu po raz pierwszy?
- Nie b %%% s na sekundę!
* * *
Dziewczyna pyta matkę:
- Czy to prawda, że wszyscy ludzie pochodzą od małp?
- True.
- A ja?
- I ty.
- A ty?
- I jestem.
- I masz zdjęcia w lewo?
* * *
Pies został ugryziony przez przechodnia na ulicy. Każdy widząc porvanuyu ubrania, krzycząc pies hozyayainu:
- Żądam odszkodowania!
- Tak, bez rynku, człowieku. będę go trzymać, a ty - gryzą!
* * *
Cherepashonok próbuje wspiąć się na palmę, ale to nie działa. Uporczywie wspina, przerwy, zadrapania powłoki, wspina znowu spada, nip ogona, wspina się z powrotem w górę, złamać paznokieć na lewej stopy, ostatni wysiłek, aby przylgnąć do zębów z kory, próbując dogonić, drapiąc pazurami na pniu ...
Próby te obserwować parę małp.
- Myślę - mówi jeden - nadszedł czas, aby powiedzieć mu, że go przyjąć!
* * *
Jest to ant na drewnie. Spotykam go jaszczurki. Ant niespodzianka:
- Aha, i kim jesteś?
- Jestem dinozaurem.
- Więc również padły!
- Kłamstwo. Boli nas.
Udostępnij w sieciach społecznościowych:
Podobne
- Psy są zadowoleni obok gospodarza
- Côte wstrząśnięty nowego członka rodziny
- Bezczelny wielbłąd parku polowania próbował `zazhevat` dziewczynka
- Właściciel pozostawił psa w domu bez jedzenia i wody
- Ufa kruk spełnia swego pana do pracy
- Rowerzysta i jego nieodłączny przyjaciel kota
- Kruki opłakują swoich zmarłych i pamiętać przestępców
- Wierny pies z rosyjskiej prowincji
- Najszczęśliwszy pies na świecie
- Koala próbował ukraść samochód z australijskich rolników
- Jak rozwijać fragment psa przed karmieniem?
- Jak pies zachowuje się w domu, gdy sam
- Pies uciekł z domu i znaleźć swoją kochankę w szpitalu
- „Kicked za ogon”: wideo z kotem Cameron zyskuje popularność
- Przechodnie byli zaszokowani kobietę z martwym psem na smyczy
- Shih Tzu prawie stracił życie przez połykanie kij
- Śmiech: Te oczy naprzeciwko ...
- Dai, Jim, na szczęście łapę mnie ...
- Pies uratowany gospodyni z ich życia
- Bezpański pies z wysypisko stało się luksusem pies
- Chór psów