GuruAnimale.com

Choć oczy na ząb, świąd

Wideo: bajka "Lis i winogrona"

Rezerwa Wildfowl Sevenoaks, Kent (Wielka Brytania) przyrodnik fotograf udało się sfotografować Niezwykła FILMY kormoran połowu dużych szczupaków.

Wideo: bajka Kryłowa w Fox i winogrona. bajki dla dzieci do czytania cioci Mary

Choć oczy na ząb, świąd

Pike był tak duży, że stało się jasne: to nie pokona kormorany. Jednak chciwość podjął umysł i kormoran zawarł nierównej walce z łupem!

Wideo: widzi oko i ząb nie jest IMOT Albo Côte kora wściekle dove

Oczywiście, wszyscy polowanie wyrwać kawałek dalej, ale co by się stało, jeśli będzie to kawałek &ldquo-zbyt drogie&rdquo-? To, co stało się z Kormoran, który oczywiście nie obliczyć swoją siłę. Pike został złapany, ale nie mógł go jeść ...

Choć oczy na ząb, świąd

68-letni fotograf Fred O&rsquo-Hare stanie uchwycić nierówną walkę Shag z 1,5 kilogramowego szczupaka w jednym rezerwowym Kent (Anglia).

"Przychodzę tu często i ptaki fotografii. Tym razem chciałem wziąć obraz bąka, ale zwróciłem plusk wody w jeziorze, a potem widziałem kormorana z ogromną rybą w dziobie. Natychmiast oceny wymiarów ptaków i szczupaki, zastanawiałem się jak ja Kormoran planuje go jeść?&rdquo- - mówi Fred O&rsquo-Hara.

Choć oczy na ząb, świąd

W efekcie przecenił swoje siły Kormoran walczyli ze szczupaka przez kilka minut. To był moment, kiedy ptak został połknięty przez rybę prawie połowę, ale szczupak wyraźnie nie chciał być zjedzony!

Minęło jeszcze kilka minut, a kormoran jest wyraźnie wyczerpany. Ogromny szczupak chwilę i wyciągnął z dzioba ptaka! Kormoran pozostawione bez kolacji i szczupak odzyskała wolność!

Choć oczy na ząb, świąd

Wideo: Codzienne rosyjski Every Day

Niektóre gatunki kormoranów można nurkować do głębokości 45 metrów w poszukiwaniu ryb! Od jakiej głębokości został złapany to szczupak nie jest znana, ale z pewnością nie było &ldquo na zęby&rdquo- kormorany go złapać ...

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Fotograf-animalista wilk ademeitFotograf-animalista wilk ademeit
Cechy szczupakaCechy szczupaka
Fotograf uchwycił lot krokodylaFotograf uchwycił lot krokodyla
Fotograf-animalista manuela KulpaFotograf-animalista manuela Kulpa
Fotografia owadów i ptaków Stephen Dalton szerokopasmowyFotografia owadów i ptaków Stephen Dalton szerokopasmowy
Uczeń złapany 40-centymetrowej rybkiUczeń złapany 40-centymetrowej rybki
Fotograf zanurzył się w Amazonii, aby zrobić zdjęcie anakondy 8-metrowymFotograf zanurzył się w Amazonii, aby zrobić zdjęcie anakondy 8-metrowym
Motley Kormoran: opis, środowisko i sposób życia ptakaMotley Kormoran: opis, środowisko i sposób życia ptaka
Kormoran - ptak społecznaKormoran - ptak społeczna
Fox i gęsiFox i gęsi
» » Choć oczy na ząb, świąd
© 2022 GuruAnimale.com