GuruAnimale.com

Pokrewne dusze

W tej samej biblioteki (tak, to jest w bibliotece, a nie w zoo lub w sklepie zoologicznym) spotkałem dziwne „rabotnichek”. Prawo na stole stał komórkę z bardzo słodkie papuga.

Jego nazwa, nie nauczył się w zwykły sposób. Ptactwo „bibliotekarz” przedstawił się:

-Charlie, Charlie! Hej, Charlie! - wspaniały, zupełnie inaczej niż człowiek, ptak głos krzyknął.

Owłosione bibliotekarz.
Owłosione bibliotekarz.

Ale patrząc bliżej, zdałem sobie sprawę, że ptak nie jest zasysane do mnie. Wręcz przeciwnie ... papuga było lustro. Charlie mówił do mojej refleksji!

Wideo: NATIVE duszy karmiczne więzy, bratnimi duszami, Twin Flames (Andrei i Anastazja

- Charlie! dobry Charliego! - Ciąg dalszy na COO go. Ostrożnie zbliża się szklany przetarł dziób papugi jego wizerunku. Wydawało się, że nie widział ktoś piękniejszy niż on sam. Taki był podziw wszystkich jego wygląd!

Moją pierwszą myślą było: „Wow, po prostu jak człowiek!”

Wideo Soul Mates

Często myślę o Charliego, kiedy, na przykład, aby podziwiać swoje odbicie w oknie wystawowym, a moja matka spaceru z przekąsem zauważa:

- Patrz! Okulary coś pęka! Burst teraz!

O Charlie, Charlie! Jak wyglądamy na Ciebie! Mężczyzna i ptak!

Story Autor - Aleksander Własow.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Kozel 16 lat opiekę ślepego koniaKozel 16 lat opiekę ślepego konia
Reporterzy `slabo`` znaleźć na najbogatszego psa w Dakocie PołudniowejReporterzy `slabo`` znaleźć na najbogatszego psa w Dakocie Południowej
Hunter River - wydraHunter River - wydra
Puzzle: urodziny CharliePuzzle: urodziny Charlie
Senegalski zaufanie papuga więcej niż dotyk wzrokuSenegalski zaufanie papuga więcej niż dotyk wzroku
Alkohol pies uratowany od pewnej śmierciAlkohol pies uratowany od pewnej śmierci
Najmniejszy koń świata 22 kwietnia oznaczone jeden rokNajmniejszy koń świata 22 kwietnia oznaczone jeden rok
W filmie Charlie i fabryka czekolady, z udziałem prawdziwego wyszkolony wiewiórkiW filmie Charlie i fabryka czekolady, z udziałem prawdziwego wyszkolony wiewiórki
Scot wylądował w więzieniu za napaść na papugęScot wylądował w więzieniu za napaść na papugę
Parrot rybParrot ryb
» » Pokrewne dusze
© 2022 GuruAnimale.com