GuruAnimale.com

Od kotów może być sporo nauczyć

„Koty mają szczególne spojrzenie na świat. Jeśli pies jest na pewno martwi się o ciebie i że jesteś szczęśliwy, kot jest bardziej związane z ich własnego dobra. Ale każdy z nich ma wystarczającą wiedzę, aby podzielić się z nami. " Jego obserwacje podzielone Huffington Post blogger Lisa Zavistovski.

Wideo: 5 kroków, które pomogą Ci kąpać kota - wszystko bude dobre - numer 571 - Wszystko będzie dobrze 25/03/15

Koty są praktyczne.

Mogą powiedzieć, że trzeba być wytrwałym i delikatnie uczyć innych, jak traktować i szanować swoje granice. Co trzeba wspiąć się na najwyższe drzewo, jeśli jesteś tak skłonny. Że nadal liczy się wygląd, a jego sierść jest konieczne, aby zająć. I że królewska godność nie pozwala uczestniczyć w zabawy farsa i że pozostawi na niej brud. Fakt, że jesteś w kontroli swoich emocji, potrzeb i celów w życiu.

Więc, co powinno zalecamy dokonać kota, aby znaleźć się, i uczynić swoje życie piękne.

Kocham cię, ale kocham siebie więcej.

Kochaj siebie. Grzebień i lizać ich futro, spać 18 godzin na dobę (lub ludzki odpowiednik czasu), zasila w ciągu dnia trochę małe ptaki i zajmuje tylko te rzeczy, które są interesujące dla ciebie. Wyznacza wysokie standardy dla siebie i trzymać się ich, jakby inne opcje nie istnieją. Zrób priorytet ich interesów - fizycznych, emocjonalnych i duchowych. Kiedy jesteś zdrowy we wszystkich tych sposobów, świat jest, aby mieć pełen możliwości.

Wideo: 14 ZNAKI że lubisz CAT

Zebrane dary i doceniają dobre intencje.

Ja czasami przynoszą wpół martwą mysz lub ptaka. Jest to dar. Jeśli to nie jest prezent, który chcesz wiedzieć - Daję ci to, bo cię kocham. Świat jest pełen prezentów. Zignorować je, szukać dla nich i wywyższyć kto dał tobie, to nie ma znaczenia - to kot lub inne zwierzę niższy (czyli wszystkich tych, którzy nie są koty), osoba lub sam wszechświat. „Idź tam, gdzie chcesz iść w życiu, i nie bój się. Zawsze znajdziesz swoją drogę do domu. "

filmy: "Przygody Leopold kot" cały serial animowany (1975 - 1987) HD

Skupić się na tym, co naprawdę chcesz, i być trwała, dopóki nie dostać.

Opcje „nie” nie istnieje. Jestem głodny. Wybrać z łóżka i karmić mnie, w przeciwnym razie będę palcach cicho w pobliżu, krocząc na poduszce i na skraju włosy. Będę ozdobić podłogę wokół tacy podczas wypełniania stracił swoją świeżość. Trzeba oczyścić tacę i wlać nowy pojazd. Uwielbiam siedzieć na balkonie i obserwować słońce wschodzi, a wiem, że wstać i zrobić wszystko, aby tak się stało. Wykonać niezbędne prace w celu uzyskania, co trzeba, i jest zaangażowany w innym pomóc.

Uczyć innych, jak traktują cię.

Pokaż im wzór do naśladowania, i delikatnie, lecz stanowczo odcina niepożądane skutki. Chciałbym, aby mieć pogłaskał teraz, więc przyjdę i Zaprygivayem na kolanach. Jeśli wstał i gdzieś pójść, będę za tobą i będzie kontynuowany. widać, że jestem bardzo urok. Dobra, teraz to wystarczy do mnie, że to zrozumiał, ja delikatnie vyskolznu z ręki lub lekko gryzie rękę, jeśli będziesz mnie trzymać. I proszę, nie próbuj głaskać mnie, kiedy nie jestem w nastroju.

Zachowują się jak król.

Bądź pewny siebie, nawet jeśli wewnętrznie masz jakiekolwiek wątpliwości w tym względzie. Jeśli masz zamiar to zrobić przez długi czas, twój mózg będzie w to uwierzyć! Królowie nie denerwować, więc nie przeszkadza mi z żartów i gier buffoonery że poniżej mojej godności, może zanieczyścić moje futro i zawiózł mnie na stres. Jeśli coś robię, to jest dobre dla mnie, w taki czy inny sposób. A teraz patrzę na ciebie z góry, siedząc nad wami na półce. Jak powinno być.

liczy się wygląd.

Ułożone wygładzić jego futro i nosić ładne akcesoria. W przeciwieństwie do psów, które ani wprowadzonych, ona będzie szczęśliwa, mój rodzaj zwierząt zwrócić uwagę na czystość kołnierz. Mój kołnierz powinien odzwierciedlać moją osobowość. Proste, ale eleganckie, lub z odrobiną artystycznej szyk. Czy ci się to podoba czy nie, twój wygląd pokazuje całemu światu, jak się czujesz o sobie, jak oceniasz siebie. Nawet jeśli mówi dobrze, a futro na końcu i akcesoriów nie świecą, należy podważyć jego królewską godność. „Ty wylądował na czworakach, jeśli spadnie. Nie koncentrują się na tym, co spadły, myślę, że stoi na nogach po upadku "

Być niezależne.

Liczę na Ciebie w odniesieniu do żywności i wody, bo jestem w domu, ale przede wszystkim polegać na sobie. Wiem, że kiedy jestem działając przez te dni i jestem odpowiedzialny za moje szczęście. Kocham firmę, ale także samotność, too. Jestem odpowiedzialny za swoje nastroje, emocje i potrzeby.

Szanuj swoje granice.

Będę cię gryzie, lub przynajmniej złożyć oświadczenie z konkretnym i długim protestu, jeśli oderwać mnie od snu, otberesh Mam zabawkę, bringest w naszym domu psa lub inaczej przekroczyć świat wokół mnie. I również nie przynoszą tu inny kot. Mam dość. Muszę całą swoją uwagę i czas. Proszę przynieść do naszego domu tak wiele ryb i ptaków, jak chcesz. Szacunek dla mnie i naszego wspólnego środowiska można ułatwić Ci życie i szczęśliwsze mnie. Nie trzeba wiele, ale lubię gdy jestem traktowany z szacunkiem.

Przejdź przez strach.

Wideo: Samokształcenie | Co i jak można uczyć się w domu

Wspina najwyższych drzew, nawet jeśli nie wiem, jak będzie wysiąść tam. Idź tam, gdzie chcesz iść w życiu, i nie bój się. Zawsze znajdziesz swoją drogę powrotną do domu, nawet jeśli dzieje się na spacer, to nie wiem jak to zrobić. Jest sparaliżowany przez strach - to jest dla zwierząt, które mają mniejszy mózg niż ty czy ja.

Nadal iść do przodu.

Wylądował na czworakach, jeśli spadnie, a potem udawać, że to było zamierzone. Nie koncentrują się na tym, co spadły, myśleć o tym, co stoisz na nogach po upadku. Wszyscy czasami spadać. Wstać i iść dalej. Nie analizować dlaczego wpadłem (bo nie mogę!), Nie uogólnień takich jak „Nie mogę tego zrobić” lub „ze mnie zawsze to się dzieje.” Po prostu myślę, „upadłem. Przekazania do nowych przygód! "

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Jak obniżyć pazury kota: 6 kroków do miękkimi zakładkamiJak obniżyć pazury kota: 6 kroków do miękkimi zakładkami
Kocie horoskop: Lew (23 lipca - 23 sierpnia)Kocie horoskop: Lew (23 lipca - 23 sierpnia)
Koty kąpielowychKoty kąpielowych
Spacery kota od charakteruSpacery kota od charakteru
Mężczyzna czy kobieta: Kogo wybraćMężczyzna czy kobieta: Kogo wybrać
Koty szkolenia w domuKoty szkolenia w domu
Testy: Wybierz drzewo i dowiedzieć się czegoś ciekawego o sobieTesty: Wybierz drzewo i dowiedzieć się czegoś ciekawego o sobie
Jak nauczyć kota chodzić na toalecie: instrukcjaJak nauczyć kota chodzić na toalecie: instrukcja
Jak komunikować się z głuchego kotaJak komunikować się z głuchego kota
Motywy kotów brytyjskichMotywy kotów brytyjskich
» » Od kotów może być sporo nauczyć
© 2022 GuruAnimale.com