GuruAnimale.com

Tylko cudem uniknął nurek z paszczy żarłacz biały

Na skraju śmierci okazało się, że nurek z Meksyku, który poszedł pod wodę w specjalnej komórce w celu spektakularne strzały. Ekstremalne chciała, aby punkt, jak wielki biały rekin łapie przynętę.

Jednak zamiast przynęty przyciąga rekina nurek siebie. Drapieżne ryby rzucili się do klatki. Była w stanie wygiąć pręty, jednak silny ból dostać. Jedyną rzeczą, która uratowała nurka na spotkanie z jej drapieżnika szczęki postanowił popłynąć do domu.

Zdrętwiały ze strach kolegi nurka przez wodę częściowo zobaczył, co się dzieje, ale nie wiedzą, jak pomóc.

Wreszcie, asystent nurka postanowił pociągnąć przewód, przez który powietrze jest dostarczane i nurka, cud nie otrzymał jednego zadrapania, wypłynęły na powierzchnię.

Późniejsze ramek, które mogą być postrzegane jako pierwszy z wody istnieje ogromny krwawy ryb drapieżnych, a następnie bezpieczne nurek, pojawił się na YouTube. W ciągu dnia, wideo spojrzał ponad pół miliona razy:

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Jak dotykać białego rekinaJak dotykać białego rekina
W języku japońskim, akwarium stracił wielki biały rekinW języku japońskim, akwarium stracił wielki biały rekin
„Tarcza” przed rekinami hamuje 90% niebezpiecznych ataków zwierząt„Tarcza” przed rekinami hamuje 90% niebezpiecznych ataków zwierząt
A internauta był w stanie odeprzeć atak wielki biały rekinA internauta był w stanie odeprzeć atak wielki biały rekin
Latanie białego rekina stał się gwiazdą YouTubeLatanie białego rekina stał się gwiazdą YouTube
Australijczyk został ukarany grzywną 18 tysięcy dolarów za brutalne zamordowanie białego rekinaAustralijczyk został ukarany grzywną 18 tysięcy dolarów za brutalne zamordowanie białego rekina
Były brytyjski komandos umarł, nie rozwiąże tajemnicę niebieskim jezioremByły brytyjski komandos umarł, nie rozwiąże tajemnicę niebieskim jeziorem
Razem z rekinamiRazem z rekinami
Ja skorzystałam z rekina nurek przy użyciu technik TaekwondoJa skorzystałam z rekina nurek przy użyciu technik Taekwondo
Podwodny świat szwajcarskiego alpejskiego jezioraPodwodny świat szwajcarskiego alpejskiego jeziora
» » Tylko cudem uniknął nurek z paszczy żarłacz biały
© 2022 GuruAnimale.com