GuruAnimale.com

Smutny kot nie zawsze jest głodny

To cud, okazało się, że zupełnie przypadkowe i całkowicie za darmo. Brak charms edukować właścicieli małych kotek nie mógł czuć się do końca „młodzieńców” w rodzinie, pojawił się już przystojnych

Pozwól mi się przedstawić. I - Jora
Pozwól mi się przedstawić. I - Jora

Widząc pełną samowystarczalność nowego zwierzaka, rodzina mianował go Borenka i zostawiła go w spokoju. Pozwól mu żyć, więc jeśli tak skromny, za pomocą własnych reguł.
Tylko, i nie jest to wadą, lecz cechą, że kot był wściekły apetyt. To na pewno, choć został przekazany słonia. I widząc potencjał dla samego jedzenia, lokomotywa przetoczyła wszystko i wszystkich na swojej drodze. Nie znaleziono ani uniknąć ani sugerowane przez mistrzów ani styrennye po kryjomu paski smakoszy. Komary i muchy i były wielkim sukcesem.

Wzrost lutowania nie przyniosła rezultatów: Mike Farley wciąż doskonalił instynkt myśliwski „żywności”. Dodatkowe kalorie daje dodatkową siłę do tyrit tylko kilka. Towarzyszący jedzeniu murchaniem głośno i dudnienie w brzuchu.

Żarłok kot śledzi żołądku
Żarłok kot śledzi żołądku

Po wyjściu z muszli było pakowanie nieświeży z dwoma kilogramami mrożonego mięsa mielonego, które zostało zjedzone w każdym momencie, bez wcześniejszego zamrożenia zasłoną z opakowań z tworzyw sztucznych, Borenka stał Zhorenkoy, ponieważ właściciele rozumieją, że im bardziej bezczelne stworzenie jest trudno znaleźć w promieniu półtora tysiąca kilometrów , Co więcej, ten żarłok, często stał się „tyohrenel” lub jeszcze bardziej nieprzyzwoicie ...

Mike Farley z takim samym entuzjazmem tyril kiełbasy cytryny i pomarańczy. Mogłem podejść z miedzianego pyskiem w ustach i wyciągnąć właściciela oliwek. Mógł skakać do półek i wybić banki z warzyw w puszkach, można włączyć patelni, zdjąć z patelni hamburgery shkvarchaschie ....
Rodzina przerażony czekał na złodzieja opanuje lodówkę. I pobożnie Uważa się, że urządzenie wytrzyma encroachments paski bear hunter.

Kot był bardzo inteligentny. Uświadomił sobie, że padł na podłogę jego jedzenie staje się pokarm, niezależnie od woli ludzi. Ale ludzie nie są głupi: one przestały spadać na podłogę, nawet okruchy, ale wciąż próbuje przejść do kategorii żywności kot, spadając na podłogę, lovilos centymetrów nad podłogą.

Zjadłem i jestem chory, ale wciąż można zjeść posiłek
Zjadłem i jestem chory, ale wciąż można zjeść posiłek

Ale kot i postanowił problem. Jeśli żywność nie przyszedł do niego, wskoczył na stół i metyl dokładnie w środku płyty. Płyty gospodarz ... że następnie, lizanie do bezpłodności. W innych sprawach, a także dookoła.

Gdy rodzina obudził dziwne noc, bo nie wiedzą, dźwięki. Mike Farley zdecydował się na nocną przekąskę, i tylko kij, na jego drodze nie zostanie złapany. Jora niósł mocny kawał chleba, w nadziei otrapeznichat pod stołem lub pod kanapę. Ale aby osiągnąć „jadalnia” nie dał mu gromkie szereg mat.

Wkrótce wszyscy zaczęli zdawać sobie sprawę, że zwierzę to nigdy się do członków żywności sami z rodziny (zwłaszcza mojej babci, która stale LISP zhirdyaya na kolanach). Nawet Internet i że wydał zapytania „kot ogólnie ohrenel przechwytów i zjada wszystko” wydaną Zhorik z 5 metrów od kiełbasy, hard-węszył z lodówki sąsiada. Ale! Poniżej był związek z końcówkami do czynienia z takimi ohrenevshy kotów.

Na przykład, mokre cat Mauger rozlanie niekorzystnego wody. Po prostu bardzo szybko, tak, że nie sądził, że został odstawiony od piersi, aby jeść, a nie po prostu przerażające. Zhorik woda lubił. On zawsze (zgodnie z zasadami kotów kotów ohrenevshy) próbował wypić pół kilograma zjedzonych posiłków. On po prostu lizał wilgoć i kontynuował swój posiłek ...

Od koryta nie odjechać mój pistolet
Od koryta nie odjechać mój pistolet

Kot może odstraszyć głośne dźwięki (nikt nie wziął pod uwagę, że nie są głuche koty z dobrym apetytem?). Ale niektóre z babcią, a wręcz przeciwnie, zbyt dużo słyszy i odpowiednio reagować na takie dźwięki tutaj. I tak się stało: Zhorych prostu spłaszczone uszy bliżej głowy otyłego, a moja babcia, która przyjęła metalowych śrub dźwięk oddanych w piwie może przejął ... w ogóle - rozbił się na środku korytarza, bez uczuć. Odzyskiwanie, wciąż odmawia tygodni od kotlety i rzemiosła. (A dla tych, którzy zostali napisany rady?)
Borzel zaczął odczuwać dyskomfort z ciągłymi napadami właścicieli, aby pozbawić go „kawałek chleba”. Zaczął uważnie patrzeć w lodówce ...

Po Jora, który przez kilka dni, starając się otworzyć lodówkę szczyt, spadła torebkę magisterskiej z miesięcznego wynagrodzenia oraz praw i innych ważnych dokumentów w garnku z zupą. Podniosłem się i rzucił mocny łapę z lodówką.

Nigdy wcześniej torebkę z pieniędzmi i innymi ustawić wszystkie podstawowe znaczenie nie stać limitu i ostatniego słomy ... a poniżej, na wygodne życie Mike Farley.

Poluję na żywność trumpumpum Turum Cougars pu
Poluję na żywność trumpumpum Turum Cougars pu

Głośne mat grzechotka i kocie pazury wyrwane z lodówki, przeciągnięte przez skórę na hali, pełne kulinarnych wspomnień i kopnął w otchłani podjazd z głodu. Mamy skopany, ale nie za dużo, bo kopać 8 kg otedennyh na potyrennyh gruba - po prostu nie jest bezpieczne.
A oto przyszedł trzy dni z kotlety, tolchenochkoy, Ushitsa i innych kulinarnych obfitości. Babka znaleźć swoje szprychy, a szef imprezy postanowili zwrócić uwagę na te rzeczy rejsu lód.

Po przyjeździe, catch (jak nigdy bogata) rozplanowany na balkonie, tak że później „jak będzie czas” obsłużyć zaczep i gotować „coś w rodzaju”.
Niedziela śniadanie dla wszystkich członków rodziny drżą. Usłyszeli znajomy rumble mięsożerne, zmiatając wszystko na swojej drodze jego niepohamowaną maszynki do mielenia mięsa. Horror, dźwięk słychać było na piętrze okna 8. A tylko 6 minut przed właściciel przyszedł: „Fish!”.

Przytulne i dobre do jedzenia
Przytulne i dobre do jedzenia

Borzel ugryźć kamienia ryb złowionych szczupaków semikilogrammovoy przez właściciela. Był głęboki fiolet, które pozwoli na sprawy z nim. W swoich łez wąsy kapanie, przez trzy dni głodu uczynił go pełno kotów „święte” i cierpiącego.

Właściciele nie próbował podzielić Zhora i ryby. Włożyli ten tandem w kącie w kuchni, która została wypełniona dźwiękami godzin razgryzaniya mrożone ryby.

I jeśli nie jest dziwne, każdy żal i tkliwość. On nie opuścił, gdyż mimo wszystko pamiętać, gdzie dobre. Tak, i właściciel, a on wyciągnął go z mrożonych ryb z balkonu nie jest ... I nagle syk poprawione ....?

Cóż, jeśli nie zostaną skorygowane, to samo z nimi tyle szczęścia z kotem. A to oznacza - to dla życia kota.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Kotek w nowym domuKotek w nowym domu
Strażacy uratowali kotka, immured w posągu Abraham LincolnStrażacy uratowali kotka, immured w posągu Abraham Lincoln
Bengal kot dom: Poskromienie złośnicyBengal kot dom: Poskromienie złośnicy
Pies nie chce jeść. Co zrobić, jeśli pies nie jeść?Pies nie chce jeść. Co zrobić, jeśli pies nie jeść?
Bezgłowy kogut MIKE niezwykła historiaBezgłowy kogut MIKE niezwykła historia
Zagubiony kot! Co robić?Zagubiony kot! Co robić?
Archeolodzy odkryli w Australii, nowego rodzaju olbrzymich dinozaurów roślinożernychArcheolodzy odkryli w Australii, nowego rodzaju olbrzymich dinozaurów roślinożernych
Internauci działają wstrząśnięty słoniInternauci działają wstrząśnięty słoni
Wściekły tłum ubrany w słonia łańcucha wzięty jako zakładnikWściekły tłum ubrany w słonia łańcucha wzięty jako zakładnik
Bezgłowy kogut MikeBezgłowy kogut Mike
» » Smutny kot nie zawsze jest głodny
© 2022 GuruAnimale.com