GuruAnimale.com

Piorun uderzył w dach domu podpalono

Ludzie wolą przeczekać burzę w swoich domach, z wyjątkiem ścian i zamkniętych oknach chronionych. Jednak w Wielkiej Brytanii wystąpił incydent pokazał, że piorun nie można dostać tylko w domu, ale również zostawić swoje hosty bez dachu nad głową.

W sobotni wieczór, mieszkańcy South Yorkshire Powiat świadkiem hulaszcze elementów: dachu jednego z domów dotkniętych przez piorun, powodując dom złowionych ogień i niebo nad nim było okryte gęstym dymem.

Przerażeni sąsiedzi, obawiając się, że ich domy będzie następny cel pioruna, wybiegł na ulicę i nie przegap okazji, aby usunąć to, co dzieje się na filmie.

Jeden z mieszkańców, którzy nie chcą dać swoje nazwisko, powiedział tabloid Zwierciadło następujące: &ldquo-widziałem jak to wszystko się stało. Dom opalane gdzieś w ciągu 10-15 minut po uderzeniu pioruna w nim. Nigdy nie widziałem czegoś podobnego! Pamiętam, że pomyślałem, że byliśmy w samym środku burzy. Wszędzie błyskały niebieski błysk, i zaczęliśmy biec po domu, obracając wszystko na swojej drodze&rdquo-.

Według brytyjskich kobiet, następna minuta usłyszała eksplozję tak potężny, że obawiał się o życiu reszty domowników.

&ldquo-Po jednym z ataków, poczułem drżą ściany, i zdecydował, że piorun uderzył w moim domu. W ciągu pięciu minut piorun uderzył kilka razy, w tym balustrady na zewnątrz. I wtedy nastąpił ogromny wybuch i wszystko oślepiające niebieski błysk. To było niesamowite! - wyznał świadka. - Dla ludzi, pobiegł do sąsiadów ulicznych został odczytany horror&rdquo-.

Wkrótce dotarliśmy na miejsce służb ratowniczych i pracowników, upewniając się, nie ma ludzi w domku, uratowali psa.

&ldquo-Kiedy strażacy uratowali ulubionym rodziny, podbiegła do nich właściciele domu i powiedział, że w środku były złote rybki. Następnie ratownicy wrócili do domu i przyniósł akwarium z rybami. Oni (strażacy) poradził sobie ze swoim zadaniem. Na szczęście nikt nie został ranny, a to najważniejsze. Mam nadzieję, że będziemy w stanie pozyskać pieniądze na życie w domu rodzinnym&rdquo- - dodała.

W rozmowie z dziennikarzami homeowner Richard Lowe (Richard Lowe) poinformował, że podczas burzy z żoną i trójką dzieci były w sklepie, a on odwiedzał przyjaciela.

&ldquo-jestem w szoku. Ale wszyscy udało się uciec straszne niebezpieczeństwo i uszkodzenia zdołamy jakoś&rdquo- - stwierdził.

Tłumaczenie: fedpost.ru

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Chińscy naukowcy powiedział na rozwiązywaniu zagadki piorun kulistyChińscy naukowcy powiedział na rozwiązywaniu zagadki piorun kulisty
Meteoryt nad Argentyną zachwycony i przerażony mieszkańcomMeteoryt nad Argentyną zachwycony i przerażony mieszkańcom
Geofizyka następnie tajemniczy wygląd błyskawicy do generatorów wiatrowychGeofizyka następnie tajemniczy wygląd błyskawicy do generatorów wiatrowych
W Finlandii, upadł z nieba przez leszcze dach dvuhkilogrammovyW Finlandii, upadł z nieba przez leszcze dach dvuhkilogrammovy
Piorun i burze na zdjęciach Jason ueyngartaPiorun i burze na zdjęciach Jason ueyngarta
Australijczycy wyjaśnić wygląd piorun kulistyAustralijczycy wyjaśnić wygląd piorun kulisty
W Sri Lance, piorun zabił czterech słoniW Sri Lance, piorun zabił czterech słoni
Dove prawie spalił dom wielopoziomowy na obrzeżach LondynuDove prawie spalił dom wielopoziomowy na obrzeżach Londynu
Rzadko wulkaniczny piorun udało się usunąć film w JaponiiRzadko wulkaniczny piorun udało się usunąć film w Japonii
Roy Sullivan - ludzie, który został uderzony przez piorun rekordową liczbę wizytRoy Sullivan - ludzie, który został uderzony przez piorun rekordową liczbę wizyt
» » Piorun uderzył w dach domu podpalono
© 2022 GuruAnimale.com