GuruAnimale.com

Podczas spaceru wzdłuż plaży pies połknął 109 kamieni

kura gospodyni Labrador Barney Kim Vullard zobaczył, że z psem dzieje, że coś było nie tak, zabrała go do weterynarza. Jaki był jej szok, kiedy dowiedział się, że jej ulubionym żołądek jest pełen kamieni!

Podczas spaceru wzdłuż plaży pies połknął 109 kamieni

Barney podczas spaceru na plaży spożywane 109 kamieni

Rentgenowskie wykazało, że jego żołądek Barney zdobył wiele kamyków po jego nadmorskie spacery z właścicielem Kim Vullard. Podczas spaceru wzdłuż plaży Barney zjadł 109 rocks!
Weterynarze odkryli 79 kamieni w jamie brzusznej psa, a jego właściciel znalazł kolejne 30 kamieni w kale. „Barney był zawsze pełen energii, a on uwielbiał chodzić po plaży - mówi Kim. - To był żwir, a ja niech porusza się swobodnie, ponieważ nie było nikogo oprócz nas ".

Po wykorzystaniu tylu kamyki, pies czuł źle

Po wykorzystaniu tylu kamyki, pies czuł źle

Następnego dnia, Barney był tak słaby, że właściciel postanowił zabrać go do weterynarza. „Przejechał dłonią po brzuchu, a my faktycznie mogła usłyszeć dźwięk kamieni ... Byliśmy zaskoczeni, gdy zobaczyli na x-ray, ile kamieni zjadł!

Rentgenowskie wykazało, że w żołądku psa ogromna liczba kamieni

Rentgenowskie wykazało, że w żołądku psa ogromna liczba kamieni

Wideo: Nie mnie rekin i zjadłem go .... Wybrzeże Morza Czarnego

Odkąd był szczeniak, Barney zawsze żucia rzeczy. Łapie je i chowa się w koszu. Ale nigdy nie myśleliśmy, że będzie połykać kamienie, kiedy zabraliśmy go na plaży. Myślę, że plaże jest teraz dla niego pod zakaz! "

Barney i jego kochanka

Barney i jego kochanka

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Ogromny krokodyl przyniósł panikę w gwarnej plażyOgromny krokodyl przyniósł panikę w gwarnej plaży
Brzeg emisji Norwegii po 20 ton śledziaBrzeg emisji Norwegii po 20 ton śledzia
Deer „przyjęty” niedźwiedźDeer „przyjęty” niedźwiedź
Pies połknął 111 monet, z powodzeniem eksploatowanePies połknął 111 monet, z powodzeniem eksploatowane
Kobieta zdobi życie śmiertelnie chorego kotaKobieta zdobi życie śmiertelnie chorego kota
Południowoafrykańska zrobił cesarskie rekina, które wyrzucone na plażyPołudniowoafrykańska zrobił cesarskie rekina, które wyrzucone na plaży
Kompleks architektoniczny: Butterfly KwadratKompleks architektoniczny: Butterfly Kwadrat
Zagadka natury - Park dzwoni skałyZagadka natury - Park dzwoni skały
Ataki Leopard krokodyla. African historia na zdjęciu.Ataki Leopard krokodyla. African historia na zdjęciu.
Znalezione na brzegu odbijanie kaszalot, wykonane bogaty AnglikZnalezione na brzegu odbijanie kaszalot, wykonane bogaty Anglik
» » Podczas spaceru wzdłuż plaży pies połknął 109 kamieni
© 2022 GuruAnimale.com