GuruAnimale.com

Rybacy uratowani orca Moskalvo

W Sachalin Bay rybacy przeprowadziła operację ratowania wielorybów, które są przyklejone na mieliźnie w pobliżu wyspy Houches 1,5 km od wsi Moskalvo. Rybachy blisko czterech przyjaciół zobaczył dwóch ssaków morskich, "stąpanie" w płytkiej wodzie i na łodziach udał się do ratowania zwierząt, zgodnie z "Sahalin.info",

"Orki złowionych na mieliźnie, w tzw "bank" - miejsce, gdzie woda idzie i obraca się w środku kawałka ziemi - powiedział dziennikarzom innych rybaków. - Człowiek nie było po pas wody, co możemy powiedzieć o zwierzętach. Ostrożnie, tak aby nie przestraszyć lub zranić wieloryby facetów próbuje wyciągnąć je głębiej w miejscu",

Wznoszenia prowizoryczną pętlę liny, ratownicy Dniach Ostatnich rzucił je na płetwy wieloryba i pociągnął do głębokości ssaków. W rezultacie udało im się wyciągnąć Orca mniejsze.

Po drugie, większe okaz ostatecznie refloat wystąpił niezależnie czeka bieg, zgodnie z publikacją.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
W Indiach, na arenie piłkarskiej wkradł jadowitych wężyW Indiach, na arenie piłkarskiej wkradł jadowitych węży
Lopatozuby najrzadszych wieloryba znaleziono w pobliżu wybrzeża Nowej ZelandiiLopatozuby najrzadszych wieloryba znaleziono w pobliżu wybrzeża Nowej Zelandii
Reporterzy `slabo`` znaleźć na najbogatszego psa w Dakocie PołudniowejReporterzy `slabo`` znaleźć na najbogatszego psa w Dakocie Południowej
Rybacy wykonany haczyk z pyłu i innych złowionych ryb ważącego 80 kgRybacy wykonany haczyk z pyłu i innych złowionych ryb ważącego 80 kg
Humbaki ochrony innych zwierząt przed atakami orkiHumbaki ochrony innych zwierząt przed atakami orki
Urzędnicy szwedzcy otrzymali list od psaUrzędnicy szwedzcy otrzymali list od psa
Naukowcy odkryli w stworzeniu morskiej z stu mackiNaukowcy odkryli w stworzeniu morskiej z stu macki
Ja skorzystałam z rekina nurek przy użyciu technik TaekwondoJa skorzystałam z rekina nurek przy użyciu technik Taekwondo
Pozostawiony w płonącym domu pożar spowodowany papugiPozostawiony w płonącym domu pożar spowodowany papugi
Obrońcy praw zwierząt oskarżają grę o tron ​​w czterokrotnym wzrostem porzuconych psów HuskyObrońcy praw zwierząt oskarżają grę o tron ​​w czterokrotnym wzrostem porzuconych psów Husky
» » Rybacy uratowani orca Moskalvo
© 2022 GuruAnimale.com