Amerykański znaleźć w ogrodzie ciało nieznanej substancji
Mieszkaniec amerykańskiego stanu Kalifornia Gianna Peppone znaleziono w jego stoczni ciało nieznanej substancji. Kobieta sfotografowany Znajdź i zdjęcia zamieszczone w internecie. opinie użytkowników "Facebook" o tym, co widział były podzielone. Niektórzy uważają, że to szczątki obcego, donosi Daily Mail.
"Słyszałem, że na podwórku ktoś krzyczy i wybiegł na ulicę. Na podwórzu leżał niesamowity różowy mokry stwora"- napisał amerykański.
Laid na zdjęciach internautów "Facebook" cętkowany głowa z kolcami i uszu niezabudowane oczy i pąków kończyn. Różowy stwór pokryty przezroczystą łożysko.
Gianna Peppone zasugerował, że była w stanie znaleźć ciała obcego. Paradoksalnie, w takiej fantastycznej wersji znalazłem wielu zwolenników. Inni abonenci amerykański zaawansowaną wersją opublikowaną jej zdjęcie oddaje niezabudowane zarodka lub sarny. Istnieje wiele zwierząt w Kalifornii.
"Być może coś w ciąży samica bardzo przestraszony. Wywołało to przedwczesny poród" - napisał jeden użytkownik "Facebook",
Sieć ma wideo z nieznanych nauce zwierząt
W Chinach złapał potwora łysy
W kanadyjskiej miejscowości znaleziono „montaukskogo potwora”
Fan pokemon idź farbowane psem pod Pikachu
Zdjęcia ryby z nogami zaskoczony internautów
Shorty uroczy kalmary znaleziono u wybrzeży Kalifornii
Reporterzy `slabo`` znaleźć na najbogatszego psa w Dakocie Południowej
Mamy rowerzysta rob przyjęła aligatora
Chiński przechowywać w lodówce obcym ciałem
Obrońcy zwierząt uratowanych Buldog amerykański z gejami
Kot, z długim pyskiem, stał się gwiazdą w internecie i okazało się, że właściciele
Trochę Jack Russell zabrał kawałek mięsa młode
Najsmutniejszy kot na świecie stał się gwiazdą Instagram
Wideo goryl baleriny zebrać dwa miliony poglądów na Facebook
Farmer zastavilt cała linia stado w formie bu
Film z lat 70. z kociąt taniec stał się hitem w Internecie
Ciekawość łazik marsjański sfotografowany tajemniczy kwiat
Kucyk nie boi się brudu
Australijski rybak odpierał White Shark ogród miotłę
Brytyjski historyk: potwór z Loch Ness wymyślił, aby przyciągnąć turystów
Jednooki kot był instagrama gwiazda