GuruAnimale.com

Amerykański znaleźć w ogrodzie ciało nieznanej substancji

Mieszkaniec amerykańskiego stanu Kalifornia Gianna Peppone znaleziono w jego stoczni ciało nieznanej substancji. Kobieta sfotografowany Znajdź i zdjęcia zamieszczone w internecie. opinie użytkowników "Facebook" o tym, co widział były podzielone. Niektórzy uważają, że to szczątki obcego, donosi Daily Mail.

"Słyszałem, że na podwórku ktoś krzyczy i wybiegł na ulicę. Na podwórzu leżał niesamowity różowy mokry stwora"- napisał amerykański.

Laid na zdjęciach internautów "Facebook" cętkowany głowa z kolcami i uszu niezabudowane oczy i pąków kończyn. Różowy stwór pokryty przezroczystą łożysko.

Gianna Peppone zasugerował, że była w stanie znaleźć ciała obcego. Paradoksalnie, w takiej fantastycznej wersji znalazłem wielu zwolenników. Inni abonenci amerykański zaawansowaną wersją opublikowaną jej zdjęcie oddaje niezabudowane zarodka lub sarny. Istnieje wiele zwierząt w Kalifornii.

"Być może coś w ciąży samica bardzo przestraszony. Wywołało to przedwczesny poród" - napisał jeden użytkownik "Facebook",

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Shorty uroczy kalmary znaleziono u wybrzeży KaliforniiShorty uroczy kalmary znaleziono u wybrzeży Kalifornii
Reporterzy `slabo`` znaleźć na najbogatszego psa w Dakocie PołudniowejReporterzy `slabo`` znaleźć na najbogatszego psa w Dakocie Południowej
Kucyk nie boi się bruduKucyk nie boi się brudu
Ziemia google sfotografowany Loch Ness MonsterZiemia google sfotografowany Loch Ness Monster
W Chinach złapał potwora łysyW Chinach złapał potwora łysy
Najsmutniejszy kot na świecie stał się gwiazdą InstagramNajsmutniejszy kot na świecie stał się gwiazdą Instagram
Obrońcy zwierząt uratowanych Buldog amerykański z gejamiObrońcy zwierząt uratowanych Buldog amerykański z gejami
Wideo goryl baleriny zebrać dwa miliony poglądów na FacebookWideo goryl baleriny zebrać dwa miliony poglądów na Facebook
Chiński przechowywać w lodówce obcym ciałemChiński przechowywać w lodówce obcym ciałem
Kot, z długim pyskiem, stał się gwiazdą w internecie i okazało się, że właścicieleKot, z długim pyskiem, stał się gwiazdą w internecie i okazało się, że właściciele
» » Amerykański znaleźć w ogrodzie ciało nieznanej substancji
© 2022 GuruAnimale.com