GuruAnimale.com

Migracja rozpoczyna foki w Antarktyce

Wideo: Parki Narodowe Sequoia i król Canyon. California

Roczna wyprawa dokumentalista filmowy Olga Stefanova przechodzi na rosyjskiej stacji polarnej "Bellingshausen"Na Wyspie Króla Jerzego w Antarktyce.

Wideo: Philip i jego dzieci były traktowane na ciasto lew morski geniuszowi księcia imieniem

W jednej z notatek swoim dzienniku, powiedziała: „To uszczelnienie - pierwszy zwiastun zbliżającej się migracji. Dzięki naszej stacji jest multi-lat szlak cat - z zamarzniętym oceanie do przejścia lodu Drake. Każdej zimy są indeksowania tłumy, zmęczony, zakopane w śniegu w pobliżu domków. W ciemności, łatwo przegapić kota i potknął się. Leżało w dół do odpoczynku w pobliżu meteodoma ... "

To uszczelnienie futra - pierwszy zwiastun zbliżającej się migracji.

Wideo: Dookoła Świata w Tours. 12 cykl. Buenos Ayeres

Wideo: Sekretarz generalny NATO wskazał "naturalny" Współpraca UE do konfrontacji "Rosyjska agresja"

Źródło: ostefanova.livejournal.com
Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Amerykanin prawie spalił samochód i stacji benzynowej, próbując zabić pająkaAmerykanin prawie spalił samochód i stacji benzynowej, próbując zabić pająka
Gra z psem Miś był youtube gwiazdaGra z psem Miś był youtube gwiazda
Szeremietiewo zawieszony pracy z powodu zbiegłego bykaSzeremietiewo zawieszony pracy z powodu zbiegłego byka
Cartoon: śnieżynkaCartoon: śnieżynka
Wysłane z góry ...Wysłane z góry ...
ISS odkrył mikrobów, `edyat`` stacja, wyłączanie urządzeńISS odkrył mikrobów, `edyat`` stacja, wyłączanie urządzeń
Jako Radzieckiego polarnik sam przeprowadzić operację - usunąłem mój załącznikJako Radzieckiego polarnik sam przeprowadzić operację - usunąłem mój załącznik
26-Te Międzynarodowy Festiwal lodu i śniegu w Harbin26-Te Międzynarodowy Festiwal lodu i śniegu w Harbin
Spacey sowa pięć sekund wygrał InternautówSpacey sowa pięć sekund wygrał Internautów
Tajemniczy potwór morski nakręcony w części AlaskiTajemniczy potwór morski nakręcony w części Alaski
» » Migracja rozpoczyna foki w Antarktyce
© 2022 GuruAnimale.com