Kot i Lis
Pamiętaj historię "Kot i Lis"? Jeżeli zapomniane, a następnie spójrz poniżej. Ale jak to w życiu bywa.Kot i Lis
Tam kiedyś był człowiekiem. Miał kota, ale złośliwy dziecko, które szkodzi! Zmęczony, że jest człowiekiem. Oto człowiek myślał i myślał, wziął kota, umieścić go w torbie, wiązanej i zaniósł ją do lasu.
Przyniósł i rzucił go w lesie: niech zniknie.
Kot chodził, chodził i natknąłem izbushku- wszedł na strych i polozhivaet komunikatu. I chce jeść - przejść ptaków leśnych niech myszy złapać, jeść do syta i jeszcze raz na strych, a biada mu trochę!
Pewnego dnia poszedł na spacer i spotkał lisa zobaczył kota i cuda:
- Ile lat żyjące w lasach, a taka bestia nigdy nie widział.
Kot ukłonił się i zapytał:
- Powiedz mi, mój dobry kolega, który jesteś to droga sprawa przyszedłeś tu, a jak masz na imię uczcić?
Kot dęba kurtkę i mówi:
- Jestem z syberyjskich lasach wysłany do Ciebie gubernatora, a nazywam się Kotofey Iwanowicz.
- Ach, Kotofey Iwanowicz - powiedział lisa - nie wiem jak wy, nie wiem. Dobrze, chodźmy także mnie odwiedzić.
Kot poszedł do lisitse- przyniosła mu w jego otwór i zaczął regale inny dichinkoyu i przesłuchuje sama:
- Co Kotofey Iwanowicz, jesteś żonaty Ali singlem?
- Single - Cat mówi.
- A ja, fox - dziewica, weź mnie się ożenić.
Kot zgodził i zaczął ich święto Tak zabawy.
Następnego dnia udał się do lisa do produkcji materiałów eksploatacyjnych, to było to, co młody mąż żywych i kot pozostał w domu.
Fox złapał kaczkę, przynosi do domu i spotkać swoich połowach Wolf.
Film: Kot i Fox związku Pełna Wersja - Yandex Filmy
- Daj, lisy, kaczki!
- Nie, nie dam! Jestem mężem!
- A kto jest twoim mężem, Lizawieta?
- Nie słyszałeś, że do nas z syberyjskich lasach wysłanych do gubernatora Kotofey Iwanowicza? Jestem teraz voevodova żona.
- Nie, nigdy nie słyszałem, Lizawieta Iwanowna. Jak twój mąż zobaczyć?
- Nie! Kotofey Iwanowicz mi tak zły: kto, jeśli nie on, to teraz będziemy jeść! Widzisz, baran przygotować i przynieść swój łuk. Baran najprościej, i został pogrzebany, że nie widzi, i że mój przyjaciel, mają mocno!
Wilk biegł za owce.
Fox idzie dalej i spełniać jej misia.
- Zatrzymaj, lisy, kaczki, gdzie mówisz? Daj mi to!
- I nie daje kaczki, a potem coraz Kotofey Iwanowicz narzekać.
- A kto jest Kotofey Iwanowicz?
- I który jest wysyłany do nas z lasów syberyjskiego gubernatora. Jestem teraz żona naszego gubernatora.
- Nie widzisz go, Lizawietę?
- Nie! Kotofey Iwanowicz mi tak zły: kto, jeśli nie on, to teraz będziemy jeść! Idziesz przygotować byka i sprowadzić swój łuk. Tak, widać, byk-put, i został pogrzebany, że Kotofey Iwanowicz nie widziałeś, i to, przyjacielu, mają mocno!
Miś poszedł na byka, a fox pobiegł do domu. Przyniósł owiec i wilk stoi razdume- wygląda - i niedźwiedź wspina byka.
- Witam, brat Michał Iwanowicz!
- Witam, brat Levon! Co, nigdy nie widział lisa i jej męża?
- Nie, brat, od dawna czekali.
- Idź, zadzwoń do mnie.
- Nie, nie pójdę, Michał Iwanowicz! idź sobie, śmiem Cię.
- Nie, brat Levon, a ja nie zamierzam.
Nagle może on podjąć - prowadzenie zając. Znieść jak krzykiem na niego:
- Chodź tu, kosa! Zając był przestraszony, uciekł.
- Cóż, ukośne scamp wiesz, gdzie życie lisa?
- Wiem Michael Iwanowicz!
- Idź jak najszybciej i powiedzieć jej, że Michał Iwanowicz z bratem Levon Iwanowicz dawna gotowy, czeka na ciebie i twój mąż chciał pokłonić się pamięci RAM, byka.
Bunny wyruszył do lisa w całej swej zręczności. Niedźwiedź i wilk zaczął myśleć gdzie się ukryć. Miś mówi:
- będę wspinać się na sosny.
Wideo: kot, kogut i lisa
- Co mam zrobić? Gdzie mam iść? - spytał Wilk. - Bo jestem drzewo nigdy nie wzrośnie! Michał Iwanowicz! Bury, proszę iść gdzieś, pomaga spalić.
Niedźwiedź umieścić go w krzaki i rzucił suchych liści, i wspiął się na drzewo sosnowe na samym szczycie, i zerka: Czy nie Kotofey wyposażony lisoyu?
Zając, w międzyczasie, pobiegł do okopie, zapukał i powiedział lisa:
- Michał Iwanowicz z bratem Levon Iwanowicza wysłany powiedzieć, że już od dawna gotowy, czeka na ciebie i twój mąż, chcesz czcić byka ale owcę.
- Idź, kosa! Teraz mamy zamiar.
Nadchodzi kot z lisoyu. Niedźwiedź zobaczył ich i rzekł do wilka:
- Cóż, brat Levon Iwanowicz, jest lisa z muzhem- co on jest mały!
I przyszedł kot i natychmiast rzucili się do byka, to na zmierzwione futro, a on zaczął się oderwać mięso i zębów i łap, asy murcit, choć zły:
- Mało, mało!
Miś myśli: "Małe, tak prozhorist! Czterech z nas nie jeść, a on sam prawdopodobnie małych i dostaje się do nas!"
Film: Kot i Fox
Chciałem spojrzeć na wilka Kotofei Iwanowicza, ale przez liście widać! I zaczął naciskać liści na oczy. Kot usłyszał, że porusza się arkusz, myślałem, że to mysz i jak rzuci w prawo i wilk w obliczu kurczowo szpony.
Wilk skoczył w górę, ale niech Bóg nogi, i zniknął.
Kot był przestraszony i pobiegł prosto do drzewa, gdzie niedźwiedź siedział.
"Cóż - Bear myśli - on widział mnie!"
Skórki coś raz, więc powoływać się na wolę Bożą, ale jak shmyaknetsya z drzewa na ziemię, wszystko uratowany gras.
Niedźwiedź skoczył tak działać, a nie tylko wilk wyprzedzony! Tylko trzeszczenie słychać w całym lesie.
Lis po krzycząc:
- Tutaj pyta ty! Chwileczkę!
Od tego czasu wszystkie zwierzęta w lesie stały boi się kota.
Kot z lisa zaopatrzony dla mięsa zimowym i zaczął żyć długo i szczęśliwie, a teraz mieszkają, chleb rozgryzać.
Rosyjska bajka ludowa. Michaił Sołowjow artystą.
- W Wielkiej Brytanii, lisa ukradł mobilnej rybaka
- W trosce o przetrwanie dzikich lisów pogodzić z kotem
- Na Białorusi myśliwy fox strzelano z pistoletu
- Wzruszająca opowieść o przyjaźni międzygatunkowa zwierząt
- Fox i gęsi
- Mieszkaniec regionu Czelabińsk rozliczane w kurniku sowa włochatka
- Kot wziął edukację wiewiórki
- Lisyandiya kraj szczęśliwy lisa
- W Connecticut pies uratowany trzyletni chłopiec
- Côte zombie, potrącony przez samochód, wysiadł z grobu i wrócił do właściciela
- Sprawa w lesie: łowca nagle skonfrontowane z niedźwiedziem
- Zapisane z silnika samochodowego kot stał się sensacją internetu
- 8 Miesiąc lisa i 10-letni Jack Russell nie mogą bez siebie
- Urodzony Tajwan prosiaka z dwoma Prosiaczka
- `` Najbardziej izbalovannaya`` rodzina osiedliła się w lisa Anglika
- Hobby Fisher kot
- Na ślub lisa
- Cztery kot o imieniu Leon gonili lisa z dworem
- Dzieciństwo Fisher kot o imieniu John Davis
- Python zmarł próbując połknąć kota
- Jedna historia kota o Reed