GuruAnimale.com

Nowy mem: Ja ... Ketmen!

W internecie rośnie nowe hobby o nazwie "ketmen", Źródłem nowej fotomema była fotografia z kotosupergeroem który pojawił się niedawno dzięki poświęconych fanów Batmana i uszczelek.

Wiele z nich jest już obeznany z tą fotografię i podpis do niego: „Ja - płace, ja - w nocy ja ... Ketmen!”. Że pojawiła się ona na Reddit zasobu, a później powielane przez użytkowników nie tylko anglojęzycznych Internetu. Oczywiście, pomysł nie jest wyjątkowa, a zdjęcia Ketmena już pojawiły się w sieci przed. Jednak fala kotomasok wywołał jakiegoś powodu to facet uśmiechnięty.

Wideo: +100500 - scha buit mięso) 0))

Jest możliwe, aby twierdzić, że nowy kot nabiera tempa. W sieci można zobaczyć coraz więcej naśladowców Ketmena. Ale najprawdopodobniej, podobnie jak inne fotomemy, okresowo pojawiające się w Internecie, to nie potrwa długo.

Film: Pies Panin i drogie Macbook Pro i Surface Studio

Jednak koty nadal utrzymuje pozycję najbardziej mimimishnyh stworzeń, jak i umysły milionów. To samo Grumpy Cat wciąż staje się przedmiotem inspiracji niektórych współczesnych artystów. Tak, to jest całkiem możliwe, będziemy widzieć przez długi czas kot maską Batmana w filmie o Facebooku.

Wideo: nowy mem. Miedwiediew Putin wyznacza 3% 16 bln rubli

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Sieć ma wideo z nieznanych nauce zwierzątSieć ma wideo z nieznanych nauce zwierząt
Kot bengalski udowodnił, że potrafi śpiewać lepiej niż ludzieKot bengalski udowodnił, że potrafi śpiewać lepiej niż ludzie
Zdjęcia krwawy potwór furor w sieciach społecznościowychZdjęcia krwawy potwór furor w sieciach społecznościowych
Nowy niemiły kot jeszcze bardziej ponure oryginalnyNowy niemiły kot jeszcze bardziej ponure oryginalny
Sharpay Paddington stał się gwiazdą internetuSharpay Paddington stał się gwiazdą internetu
Cat stworzony catmoji społecznościowyCat stworzony catmoji społecznościowy
Koty w rajstopach - nowy trend w sieciKoty w rajstopach - nowy trend w sieci
Nieudana fryzura uwielbiony pies na cały InternetNieudana fryzura uwielbiony pies na cały Internet
Utworzono specjalną aplikację z miłości do psówUtworzono specjalną aplikację z miłości do psów
Pies odwrócił prognozę pogody na koncert do znalezienia nowych właścicieliPies odwrócił prognozę pogody na koncert do znalezienia nowych właścicieli
» » Nowy mem: Ja ... Ketmen!
© 2022 GuruAnimale.com