GuruAnimale.com

Zbawienie kaczka

Kaczka został poważnie ranny, a tylko dzięki obojętny osoby mogły przeżyć. Pobity z pękniętej dziób, więc znalazłem go w pobliżu stawu mieszkaniec. To był czyimś domu kaczka.

Kaczka była w bardzo złym stanie, jego dziób był rozdarty, poszarpane z powrotem do krwi, z rąk jednego kalekie. Rodzaj wziął ją do domu, wyszła.

zbawienie kaczka

Miała szczęście, że przeżyła ten brutalny atak. Zabrałem ją do domu i nazwany Szczęściarz (na szczęście)

zbawienie kaczka

Po miała obiad i wziął kąpiel, usiadłem obok niej

zbawienie kaczka

Ale wstała i wydawało domu PEACE przylgnął do mojej nodze

zbawienie kaczka

Uwielbia siedzieć zawinięte w ręcznik

zbawienie kaczka

Wideo: Ratowanie kaczki

Kaczka powrócił do swojego gniazda, wykonane z pudełka po butach. Stamtąd patrzyła, jak zrobiłem sobie kanapkę

zbawienie kaczka

To spoczął tam, oglądając moje prace

zbawienie kaczka

Kaczka było bardzo podekscytowany, dzięki czemu pierwsza podróż swojego życia

zbawienie kaczka

Wideo: Przejęcia Matas, oszczędzając kaczki

W drodze do domu spała

zbawienie kaczka

Kaczka siedzi na trawniku czeka na mnie z połowów

zbawienie kaczka

Wideo: Matka-kaczka poprosił o pomoc

zbawienie kaczka

Od początku karmiłam jej trochę pozostały przynętę, a następnie dał złowionych ryb.

Pokazałem go do weterynarza i powiedział, że stopa jest prawie wróciło do normy, dziób jest zarośnięta i zdobył prawie 200 gramów wagi.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Psy są bardzo lubi wszystko, prawda?Psy są bardzo lubi wszystko, prawda?
Kaczki kura kura wziął obie swe pisklętaKaczki kura kura wziął obie swe pisklęta
W angielskiej kaczka domowa stała się regularnie w pubieW angielskiej kaczka domowa stała się regularnie w pubie
Mandarin Duck (łac. Aix galericulata)Mandarin Duck (łac. Aix galericulata)
Dai, Jim, na szczęście łapę mnie ...Dai, Jim, na szczęście łapę mnie ...
Cechy propagacji dzikich kaczek krzyżówkiCechy propagacji dzikich kaczek krzyżówki
Corgi została mamą na kaczych domowychCorgi została mamą na kaczych domowych
Jak długo indoutki jaja hatch?Jak długo indoutki jaja hatch?
Bardzo mało prawdopodobne, kumple w faunie świataBardzo mało prawdopodobne, kumple w faunie świata
W Kanadzie, taksówkarz zawiózł kaczka rodzinyW Kanadzie, taksówkarz zawiózł kaczka rodziny
» » Zbawienie kaczka
© 2022 GuruAnimale.com