GuruAnimale.com

Przyjechaliśmy gęsi - ściągnięty ...

Pamiętacie Liczenie przedszkola, pod jaką jest łatwy do masażu?
Szyny, szyny. Podkłady, podkłady kolejowe. Spóźniony przejażdżki pociągiem. Od ostatniego wagonu wycieki ziarna. Przyszedł kurczaki - jedli. Przyszedł gęsi - ściśnięte. Przyszedł słonia. Przekazywana słonia. Poszedłem trochę słonia. I przyszedł do dyrektora zoo. I umieścić stół, krzesło, maszyny do pisania i usiadłem do napisania listu. Wyślij swoją żonę i córkę, Ding-punkt, punkt-Ding, zagraniczne pończochy, Ding-punkt, punkt-Ding, jest córką je nosić, ding-punkt, punkt-ding i ojciec podziękować, ding-punkt, punkt-ding. Zmięty list, następnie wygładzone, zmięty list, następnie wygładzone, kładę duży znaczek i mały podpis. I zapieczętował list w kopercie. Rzuciłem się w skrzynce pocztowej. List poszedł, poszedł, poszedł, poszedł, poszedł na piśmie, poszedł i dostał.
Cóż, pamiętam. Tutaj gusonok od tego liczenia:

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Tylko cudem uniknął nurek z paszczy żarłacz białyTylko cudem uniknął nurek z paszczy żarłacz biały
Najpopularniejsze rasy kotów w Stanach ZjednoczonychNajpopularniejsze rasy kotów w Stanach Zjednoczonych
Został zastrzelony słonia, poprosiłem o pomoc do ludziZostał zastrzelony słonia, poprosiłem o pomoc do ludzi
Elephant 11 godzin próbują wyciągnąć z otworu CubElephant 11 godzin próbują wyciągnąć z otworu Cub
Kocięta color-point (z niebieskimi oczami)Kocięta color-point (z niebieskimi oczami)
Klasyfikacja ras i kolorów kotówKlasyfikacja ras i kolorów kotów
Fox i gęsiFox i gęsi
Dźwig Kung FuDźwig Kung Fu
Cpasateli uratowany słoń baby utknął w studzienceCpasateli uratowany słoń baby utknął w studzience
Dziesięć pandy poszedł na Expo w SzanghajuDziesięć pandy poszedł na Expo w Szanghaju
» » Przyjechaliśmy gęsi - ściągnięty ...
© 2022 GuruAnimale.com