GuruAnimale.com

Chupacabra rujnuje gospodarstw domowych mieszkańców regionu Woroneżu

Mieszkańcy regionu Woroneżu, lub dokładniej, wieś Davydovka że obszar Liskinsky nie jest pierwszy dzień biją na alarm. Fakt, że w ciągu prawie półtora tygodni do jakiegoś nieznanego zwierzęcia, skradanie się w nocy z kurcząt w kurniku i zniszczyć ptaki. Mieszkańcy podejrzewają, że z powodu chupacabry.

Tylko jedna taka „wizyta” tajemniczego chupacabra niszczy około stu ptaków. W tym przypadku organy martwe kurczaki pozostają ślady charakterystycznych dwa kły. Według lokalnych mieszkańców, czują się jak na wojnie, i mogą próbować chronić swój klasztor.

Wizyty chupacabra rozpoczęła się 23 lipca - przed ostatni czwartek. Tej nocy, jedna z głównych ulic miejscowości, nieznane zwierzę udało się zniszczyć dziewięćdziesiąt pięć kurczaków należące do rodziny Golubev.

Chupacabra terroryzuje mieszkańców regionu Woroneżu.
Chupacabra terroryzuje mieszkańców regionu Woroneżu.

„Z jakiegoś nieznanego zwierzęcia w jakiś sposób udało się złamać metalową siatką otaczającą kurnik i dostać się do kurcząt. - mówi właściciel dotkniętego klasztoru Sergey Golubev. - Udało im się przeżyć tylko jeden z nich, choć nie został ranny. Zaruba jej, że mi przykro, bo dałem jej trochę wody i squasha. Miejsce, w którym zwierzę wspiął, zamknęłam blachy, ale to znowu z wizytą, i złamał siatkę gdzie indziej, i ściągnął ten kurczak. Można by przypuszczać, że siatka była w stanie przełamać duży pies. Ale pies zje lub kurcząt lub po prostu przekazując je, podobnie jak niektóre psy myśliwskie (która jednak nie jest bardzo duże rozmiary). A potem coś bardzo dziwnego: chociaż kilka kurczaków dosłownie rozerwana na strzępy, krew nie było. I na innych kur, chociaż były one prawie nienaruszony, krew nie było, i wyglądały jakby ktoś przetarł swoje rany. "

Wideo: Mieszkańcy regionu Woroneż Chupacabra podejrzanym w zabijanie drobiu

Wystarczy jeden dzień, inny mieszkaniec wsi, które są już na emeryturze, Alexander Pechkurova stwierdził, że chupacabra i wizytę do niej też. W rezultacie, emeryt stracił czterdzieści pięć kur.

„Kiedy przyszedłem rano w kurniku - mówi Alexander semidesyatidevyatiletnyaya Pechkurova - wtedy widział wszystkie jego kury leżące na podłodze, prawie zemdlała. Kupiłem je jeszcze kury, płacąc za każdy z dziewięćdziesięciu rubli, podniósł je i wydać, a teraz w lewo „trzymania worka”. Może przetrwać tylko kilka kur: były zamknięte w szopie, i są wspierane przez łopatę. Teraz kupiliśmy nowe kurczaki. Cenimy je jak tylko możemy, mój syn-in-all Uderzyłem a nawet tu i tam popełnił podwójne netto. Chciałbym podnieść je przed zimą. "

Jednak ten atak nie był koniec. W tej samej nocy swego sąsiada, Alexandra Pechkurovoy - Elena Ovcharova sam sposób pięćdziesiąt pięć kur z pięćdziesięciu siedmiu zginęło. Te dwa ptaki były w stanie uciec od śmierci kły nieznanego zwierzęcia, ponieważ są one w stanie jakoś ukryć.

Jak powiedziała Elena, mieszkańcy żyją teraz jak na wojnie: wstać o szóstej rano i iść do łóżka po północy, pilnuje kury, zamykając je na wszystkie możliwe sposoby, do nieznanego drapieżnika nie mógł do nich dotrzeć. Elena sama stawia na noc przed lufą stodoła z basenu metalu, opiera się na fakcie, że jeśli ktoś próbuje dotrzeć do stodoły, to zagremit i gospodyni mieć czas, aby biegać i odeprzeć ich zwierzęta.

Wideo: na Uralu Chupacabra zaatakował dziecko. Chupacabra atak na ludzi

„Teraz już nie jestem boi - mówi Elena - moje kury prawie nie ma, a ci, którzy wciąż tam są, nawet siedząc całą noc ze światłem i obserwowali kurczaki”.

Elena Ovcharov również powiedział dziennikarzom, że niedawno widział w psa wsi, która wydawała się bardzo dziwnie do niej. To był długi, cienki i bardzo dużymi uszami. To było kiedy Elena poszedł do stodoły czyścić kurnik. Przechodząc na bok, zauważyła, że ​​miała w ogrodzie, gdzie były pomidory, warto dziwny pies. Pies wyglądał na Elenę, a potem zobaczyłem, że miała długi pysk, krótkie włosy ciemnobrązowe i bardzo błyszczące. Nie widział ich stóp. W ogóle, pies wyglądał dość dziwaczne, a nie na własne oczy, czy w telewizji, Elena te psy nigdy nie widział.

Wideo: Chupacabra w Tiumeń i Czelabińsk

„Kiedy ją zobaczyłem - mówi kobieta - natychmiast pobiegł do swojego sąsiada. - Baba Szura, myśląc, że może pies zaatakował ją ponownie kurczaki”

Po pierwsze ataki stały się faktem dokonanym, a mieszkańcy dyskutowali, co się stało, chupacabra postanowił zrobić sobie przerwę. Po ataku, według mieszkańców, zrobiła kilka dni temu, kiedy kurnik Elena Konchaginoy został zniszczony w jego otoczeniu.

Wideo: Chupacabra w Karpatach Ukraińskich

Według oświadczenia kobiety, tej samej nocy jakiś nieznany dziwnie wyglądający pies głuchy na sąsiedniej ulicy kolejne sześćdziesiąt gęsi.

„Mam córkę jest niewielka - to zaledwie sześć miesięcy - i tak jestem bardzo lekki sen - mówi Elena Konchagina - więc kiedy moje kurczaki zaatakowany, od razu go usłyszał. Była godzina 01:24, kiedy obudziłam się słysząc thuds stodoły, podobne do tego, jak gdyby ktoś młotkiem pięścią w stodole. Trzy minuty później, wszystko było cicho. Mój mąż był w podróży służbowej, a ja bałem się wychodzić. A gdy rano przyszedł do stodoły, znalazłem osiem kurczaki martwego. To prawda, że ​​jeden z nich przetrwały, ale ślady kłów i pozostał na nim. "

Następnie Elena Konchagina zaapelował o pomoc do inspekcji ochrony, kontroli i regulacji użytkowania obiektów fauny oraz ich siedlisk w regionie Woroneża. 30 lipca w miejscowości przybyli eksperci, którzy badali miejsce zbrodni i ślady nieznanego zwierzęcia.

„Jesteśmy przekonani, że był to zwykły bezpański pies, a może dwa. - powiedział dziennikarzom inspektor Vadim Wasiljewa - Znaleziony naszą obecność wyraźnie należeć do psa dość dużych wymiarach, których waga może być 35-40 kg. Psy w prosty sposób dostosowane do wytwarzania prosty i łatwym - kurcząt. Fakt, że laska nie jest krew, też nie jest zaskoczeniem, jako że pies po prostu naciska na jego zdobycz zęby ją udusić. Mamy już zaapelował do władz lokalnych z prośbą o podjęcie odpowiednich działań. Administracja z kolei może zatrudnić dowolną firmę, która ma licencję na humanitarny fotografowania psów. "

Eksperci twierdzą, że to zdarza się dość często, gdy psy znajdują się w zagrodzie dla lat nie zdejmując łańcucha, a często takie same od lat karmienia owsianka i zwierząt odmówić.

Pies nadal jest drapieżnikiem, a od takiej diety i zawartości może ona rozpocząć jak zmiany fizjologiczne oraz zmiany w psychice. Jeśli ten pies będzie uciec na wolność, to może za jakiś czas żyć w lesie lub w kosza, ale jeśli jest chora, to może przejść na bardziej dostępne prey - kurcząt. Niestety, takie okropne dobrostanu zwierząt nie jest niczym niezwykłym w wioskach i mogą stanowić podstawę do legendy o Chupacabra.

Jednak pomimo wizyty ekspertów, mieszkańcy Davydovka odrzucił swoją wersję psów, które pochłonął ich gospodarstwa domowego.

„Jestem oczywiście w dowolnym Chupacabra nie wierzyć - wyznał Elena Konchagina - ale jak psa atakującego, ja też wiem. Gdy pies zaatakował mojego fiuta. Więc jeśli krople krwi były wszędzie, ale tutaj - nie jeden. Cóż, niech to będzie pies. Ale może to być wściekły, a rok szkolny rozpocznie się wkrótce. Jak zwolnić dzieci do szkoły? "

Należy przypomnieć, że w 2010 roku, w miejscowości Ałtaj Anuyskoe jakiś dziwny stwór w taki sam sposób w nocy przeniknęła do klasztoru wieśniaków.

W Ałtaju, ofiary nie były kury i gęsi, i króliki, które chupacabra zasysa krew, wyświetlając ich trupy w stosy.

A w 2013 roku w mediach pogłoski, że mieszkańcy Górnego Ufaleya że w rejonie Czelabińska na cmentarzu zaledwie dwa niezwykłe toothy zwłoki zwierzęce zostały znalezione, który wygląda jak młody Chupacabra.

Tajemnicze zwierzę znane pod nazwą Chupacabra jest jeszcze więcej mitycznych stworzeń niż prawdziwe, ale jest to bardzo realne ofiary. Dla małych opisów Chupacabra jest Fanged czworonożny istota, jak jakiś mieszańców świń i psów. Zgodnie z tymi danymi ofiar chupacabry zwierzęca ma korzystnie małe wymiary, z którym drapieżne ssące krew.

Do tej pory dowody, że to „coś” nie istnieje, nie ma, a świat naukowy odmawia uwierzyć.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Psy są karmione żywności szybciejPsy są karmione żywności szybciej
Mitycznym Chupacabra nakręcony na wideoMitycznym Chupacabra nakręcony na wideo
Myśliwy zastrzelił łysą rzecz uratowanie życiaMyśliwy zastrzelił łysą rzecz uratowanie życia
W syberyjskiej kopalni diament wykopał starożytną stworaW syberyjskiej kopalni diament wykopał starożytną stwora
W Woroneżu rezerwatu odkryto nowe gatunki motyliW Woroneżu rezerwatu odkryto nowe gatunki motyli
Chupacabra terror spadł na psa myśliwskiego, jej właściciela i rosyjskich turystówChupacabra terror spadł na psa myśliwskiego, jej właściciela i rosyjskich turystów
W Bashkiria Chupacabra pobudza mieszkańcówW Bashkiria Chupacabra pobudza mieszkańców
W Utah, pół tysiąca muchomory rozbił się na asfalcieW Utah, pół tysiąca muchomory rozbił się na asfalcie
Pułapka wideo złapany rzadką pancernik olbrzymiPułapka wideo złapany rzadką pancernik olbrzymi
W Meksyku, kozy stada jeleni uratowany z ChupacabraW Meksyku, kozy stada jeleni uratowany z Chupacabra
» » Chupacabra rujnuje gospodarstw domowych mieszkańców regionu Woroneżu
© 2022 GuruAnimale.com