GuruAnimale.com

Z marzeniami o życiu

Zachód De Du Toit, były strażnik z Afryki Południowej, stała się prawdziwym Tarzan - chce grać w filmie o bohaterze dżungli. 24-letni bezrobotny kulturysta został obsesją Legenda Tarzana, żyjąc w Namibii, gdzie spędził swoje dzieciństwo. Ojciec chłopca zebrano powieści Tarzan and komiksy że opowiedział o swoich przygodach. Obecnie, West Des Du Toit spodziewa się, że będzie on w stanie zainteresować Hollywood - a ona została zaproszona do roli swojego idola.

West Des pogłaskał geparda.

Zachód De Du Toit mówi: &ldquo-jestem jak Tarzan prawie każdego. Mój najlepszy przyjaciel - Elephant Shaka, i spędzać więcej czasu z małpy, zebry i krokodyle niż do ludzi. Ktoś może pomyśleć, że jestem szalony, ale wiem, że urodziłem się w tej sprawie. Buduję dom na drzewie do schronu od lampartów i węży na Ziemi. I czasami jestem samotna. Chcę znaleźć Jane, kto by rozjaśnić samotność&rdquo-.

I dodaje: &ldquo-nie lubię alkoholu. Lepiej jest wolą owoce i jagody. Wiem co owady są jadalne&hellip- W ogóle, nie każda dziewczyna będzie w stanie żyć ze mną w dżungli&rdquo-.

Kiedy De Wet nie jest w dżungli, on pomaga ojciec do pracy na ranczo. Po roku życia w Wielkiej Brytanii wraz z bratem, wrócił do Afryki, a obecnie planuje zostać gwiazdą nowego filmu Tarzana.

Z marzeniami o życiu

syn rolnika, który mieszka z rodzicami, 53-letniego Ludolf i Ida, jak również brat bliźniak Rudolfa w Gruzji, Republiki Południowej Afryki, a teraz spędza samotnie noc w lesie, bez żadnych wygód. On mówi: „Stworzyliśmy platformę na drzewie, specjalny baldachim, gdzie mogę ukryć przed głodnymi lamparty czy węże. Nie czuję się samotny - choć czasami źle chcą szybko znaleźć własną Jane, którzy chcieliby podzielić się ze mną mój las schronienie ".

Z marzeniami o życiu

Zachód De Du Toit mówi, że dziewczyny go pogłaskać ich uwagę - przeważnie, są przyciągane przez jej pięknego ciała pompowanej. Jednak jest on nadal w poszukiwaniu tej jedynej damskiej sercu, który spotkał się ze swoimi zwierzętami. Młodzieniec tłumaczy: „Nie jestem jednym z tych, którzy lubią się bawić, nigdy nawet pijany w jego życiu. Nie kocham owoce i jagody, które znaleźć w lesie. Znam nawet niektórych owadów nadają się do spożycia przez ludzi. Pewnie, nie ma światła w takiej niezwykłej dziewczyny, która postanawia dołączyć do mnie, i to nie powstrzymało mojego życia. "

De Wet pieszczoty geparda.

Z marzeniami o życiu

W 2006 roku, West Des Du Toit i jego bliźniaczy brat udał się do Wielkiej Brytanii, gdzie młody człowiek przez rok pracował jako ochroniarz, a później - kierowca w spedytora. Teraz młody człowiek poważnie określone, aby stać się gwiazdą nowego hollywoodzkiego filmu o przygodach Tarzana. On mówi: „Zacząłem trenować w 2007 roku i od tego czasu mam spore postępy. Niedawno rozmawiałem z ciekawym człowiekiem od państwa, który zaproponował mi przyjść do konwencji poświęconej Tarzana. To będzie bardzo miłe - w końcu być w kręgu współpracowników. Ludzie są sceptyczni i nie rozumieją mój sposób życia we mnie. "

De Wet siedzi na słoniu. W filmach Johnny Weissmuller łatwo podskakuje na plecach jego słonia do podłoża.

Z marzeniami o życiu

Młodzieniec zdążył już zagrać w filmie amatorskim o przygodach Tarzana. Jane zagrał rolę jego dziewczyny-aktorkę.

Devet jazda na słoniu, na wzór słynnego bohatera hollywoodzkiego filmu.

Kulturysta, podobnie jak jego ojciec, zbierał komiksy o Tarzana, podziwia fikcyjną wojownika dżungli, mieszka w Namibii z jego małpy Czita. I podobnie jak Tarzan, porusza winorośli i oddziałów, nie zapominając o ujawnienie zastrzeżonych sąsiedztwa krzyczeć.

Z marzeniami o życiu

Zachód De Du Toit brał udział w zawodach kulturystycznych.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Letni pies o imieniu ramii ma korpus i głowa pitbull jamnikLetni pies o imieniu ramii ma korpus i głowa pitbull jamnik
Puzzle: kiedy Cheryl urodziny?Puzzle: kiedy Cheryl urodziny?
Kotek czeka na właściciela i przygotowuje się do przeprowadzki do nowego domuKotek czeka na właściciela i przygotowuje się do przeprowadzki do nowego domu
Nowoczesne Tarzan: fotografie, w którym odtworzył historię o dzikich dzieciNowoczesne Tarzan: fotografie, w którym odtworzył historię o dzikich dzieci
Nadal masz chęć zdobycia psa?Nadal masz chęć zdobycia psa?
Ekscentryczny brytyjski pianista gra na fortepianie dla niewidomych słoniEkscentryczny brytyjski pianista gra na fortepianie dla niewidomych słoni
Cartoon o królika-mściciela został mistrzemCartoon o królika-mściciela został mistrzem
The Crocodile Hunter był w stanie zaprzyjaźnić się z największego krokodyla w EuropieThe Crocodile Hunter był w stanie zaprzyjaźnić się z największego krokodyla w Europie
Mam 11 kotów w domu. Spośród nich, 4, 5 gepardy lwy i tygrysa 2Mam 11 kotów w domu. Spośród nich, 4, 5 gepardy lwy i tygrysa 2
Od kotów może być sporo nauczyćOd kotów może być sporo nauczyć
» » Z marzeniami o życiu
© 2022 GuruAnimale.com