GuruAnimale.com

Pomysłowy Sniper Chameleon

Podczas polowania, kameleon używa swojego super-szybki język, który jest dwa razy dłuższy od swojego ciała i jest w stanie chwycić niczego ofiarę w ułamku sekundy.
Ta niesamowita seria obrazów przedstawiających kolorowe gada w czasie polowania krykieta. Przywiązanie do cienkiej źdźbło trawy, chwycił owadów lepki język.

Wideo: Fallout 4 Jak uzyskać Sentinel / Chameleon Armor + Ostateczny Stealth budować!

Te zdjęcia wykonane 39-letniego sikha Goh Indonezji. „Szedłem przez pole na wyspie Batam, Indonezja, i nagle zobaczyłem ten piękny kolorowy kameleon zamerevshego na źdźbło trawy.”

„Chameleon widział sąsiedniej wsi trawy owada. I nagle był „strzał” ze swoim językiem z niezwykłą prędkością. Stało się to w jednej chwili, ale w celu dokonania tych zdjęć, że zajęło mi 40 minut. "

„Full of kameleon dół i wrócił do domu.”

Film: Jak dostać medale Shotgun krwiożercze (Chameleon Camo wyzwanie) - Medale Argus krwiożerczy

„To było po prostu niesamowite. Bardzo precyzyjny ruch. Naprawdę podobało oglądanie jak "prace przyrodzie"”.

„Kocham naturę i sfotografować dużo, ale to moje najlepsze zdjęcia. Widząc wyniki ich pracy, byłem zdumiony, bo te zdjęcia pokazują wszystko tak jasne i doskonałe. "

Wideo: Fallout 4: Jak znaleźć Chameleon Armor (jak chiński Stealth Kolorze) & Inne legendarne bronie / zbroje

Czy kameleony specjalnie przystosowanych kości i mięśnie, które czynią je strzelać swój język do 0,07 sekundy. Ostatnio stwierdzono, że mniejsze kameleony dłuższe języki.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Rodzaje kameleonówRodzaje kameleonów
Chameleon Parson - kolorowe tropikalnych zamieszkaniaChameleon Parson - kolorowe tropikalnych zamieszkania
10 Najbardziej nietypowe języki w świecie zwierząt10 Najbardziej nietypowe języki w świecie zwierząt
Chameleon - co to jestChameleon - co to jest
Oczy jak lustro duszyOczy jak lustro duszy
Niebieski kameleon Grasshoppers charakteryzuje się zwiększoną agresywnościąNiebieski kameleon Grasshoppers charakteryzuje się zwiększoną agresywnością
Okaże najmniejszy kameleon na świecieOkaże najmniejszy kameleon na świecie
Jasne świat kameleonyJasne świat kameleony
Ryby kameleon lub badis błękitnopłetwyRyby kameleon lub badis błękitnopłetwy
Połowy squid głębinowych żerują na żywą przynętęPołowy squid głębinowych żerują na żywą przynętę
» » Pomysłowy Sniper Chameleon
© 2022 GuruAnimale.com