Pomysłowy Sniper Chameleon
Podczas polowania, kameleon używa swojego super-szybki język, który jest dwa razy dłuższy od swojego ciała i jest w stanie chwycić niczego ofiarę w ułamku sekundy.
Ta niesamowita seria obrazów przedstawiających kolorowe gada w czasie polowania krykieta. Przywiązanie do cienkiej źdźbło trawy, chwycił owadów lepki język.
Wideo: Fallout 4 Jak uzyskać Sentinel / Chameleon Armor + Ostateczny Stealth budować!
Te zdjęcia wykonane 39-letniego sikha Goh Indonezji. „Szedłem przez pole na wyspie Batam, Indonezja, i nagle zobaczyłem ten piękny kolorowy kameleon zamerevshego na źdźbło trawy.”
„Chameleon widział sąsiedniej wsi trawy owada. I nagle był „strzał” ze swoim językiem z niezwykłą prędkością. Stało się to w jednej chwili, ale w celu dokonania tych zdjęć, że zajęło mi 40 minut. "
„Full of kameleon dół i wrócił do domu.”
Film: Jak dostać medale Shotgun krwiożercze (Chameleon Camo wyzwanie) - Medale Argus krwiożerczy
„To było po prostu niesamowite. Bardzo precyzyjny ruch. Naprawdę podobało oglądanie jak "prace przyrodzie"”.
„Kocham naturę i sfotografować dużo, ale to moje najlepsze zdjęcia. Widząc wyniki ich pracy, byłem zdumiony, bo te zdjęcia pokazują wszystko tak jasne i doskonałe. "
Wideo: Fallout 4: Jak znaleźć Chameleon Armor (jak chiński Stealth Kolorze) & Inne legendarne bronie / zbroje
Czy kameleony specjalnie przystosowanych kości i mięśnie, które czynią je strzelać swój język do 0,07 sekundy. Ostatnio stwierdzono, że mniejsze kameleony dłuższe języki.
- Panther Chameleon - inny endemiczny dla Madagaskaru
- Kameleony Madagaskar
- 10 Najbardziej nietypowe języki w świecie zwierząt
- Chameleon Parson - kolorowe tropikalnych zamieszkania
- Połowy squid głębinowych żerują na żywą przynętę
- Ryby kameleon lub badis błękitnopłetwy
- Kameleony oczy prowadzone oddzielnie
- Jasne świat kameleony
- Niebieski kameleon Grasshoppers charakteryzuje się zwiększoną agresywnością
- Eyes kameleon może poruszać się niezależnie od siebie
- Oczy jak lustro duszy
- Kameleony
- Rodzaje kameleonów
- Grape Variety "kameleon"
- Te niesamowite kameleon
- Kameleony - jeden z najbardziej niezwykłych współczesnych gadów.
- Ryby Chameleon. Dlaczego kameleona?
- Chameleon - co to jest
- Kameleon język przyspieszył do 100 km / h, w setną sekundy
- Okaże najmniejszy kameleon na świecie
- Paleontolodzy odkryli w starożytnym bursztynowym kameleon