Pomysłowy Sniper Chameleon
Podczas polowania, kameleon używa swojego super-szybki język, który jest dwa razy dłuższy od swojego ciała i jest w stanie chwycić niczego ofiarę w ułamku sekundy.
Ta niesamowita seria obrazów przedstawiających kolorowe gada w czasie polowania krykieta. Przywiązanie do cienkiej źdźbło trawy, chwycił owadów lepki język.
Wideo: Fallout 4 Jak uzyskać Sentinel / Chameleon Armor + Ostateczny Stealth budować!
Te zdjęcia wykonane 39-letniego sikha Goh Indonezji. „Szedłem przez pole na wyspie Batam, Indonezja, i nagle zobaczyłem ten piękny kolorowy kameleon zamerevshego na źdźbło trawy.”
„Chameleon widział sąsiedniej wsi trawy owada. I nagle był „strzał” ze swoim językiem z niezwykłą prędkością. Stało się to w jednej chwili, ale w celu dokonania tych zdjęć, że zajęło mi 40 minut. "
„Full of kameleon dół i wrócił do domu.”
Film: Jak dostać medale Shotgun krwiożercze (Chameleon Camo wyzwanie) - Medale Argus krwiożerczy
„To było po prostu niesamowite. Bardzo precyzyjny ruch. Naprawdę podobało oglądanie jak "prace przyrodzie"”.
„Kocham naturę i sfotografować dużo, ale to moje najlepsze zdjęcia. Widząc wyniki ich pracy, byłem zdumiony, bo te zdjęcia pokazują wszystko tak jasne i doskonałe. "
Wideo: Fallout 4: Jak znaleźć Chameleon Armor (jak chiński Stealth Kolorze) & Inne legendarne bronie / zbroje
Czy kameleony specjalnie przystosowanych kości i mięśnie, które czynią je strzelać swój język do 0,07 sekundy. Ostatnio stwierdzono, że mniejsze kameleony dłuższe języki.
Panther Chameleon - inny endemiczny dla Madagaskaru
Kameleony Madagaskar
10 Najbardziej nietypowe języki w świecie zwierząt
Chameleon Parson - kolorowe tropikalnych zamieszkania
Połowy squid głębinowych żerują na żywą przynętę
Ryby kameleon lub badis błękitnopłetwy
Kameleony oczy prowadzone oddzielnie
Jasne świat kameleony
Niebieski kameleon Grasshoppers charakteryzuje się zwiększoną agresywnością
Eyes kameleon może poruszać się niezależnie od siebie
Oczy jak lustro duszy
Kameleony
Rodzaje kameleonów
Grape Variety "kameleon"
Te niesamowite kameleon
Kameleony - jeden z najbardziej niezwykłych współczesnych gadów.
Ryby Chameleon. Dlaczego kameleona?
Chameleon - co to jest
Kameleon język przyspieszył do 100 km / h, w setną sekundy
Okaże najmniejszy kameleon na świecie
Paleontolodzy odkryli w starożytnym bursztynowym kameleon