Usuń myszy ze studia!
Prowadząc audycję na BBC Szela Fogarty znanego agresywnego stylu wywiadów rozmówców, krzyknęła na widok małej myszki, z wizytą do nowego telewizyjnego i radiowego studia w Salford, donosi The Daily Mail.
Dziennikarz rozmawiał na żywo z Mac Linnell Miłosierdzia farmaceutyczny Projektu Lifeline. Odpowiadając na pytanie, Linnell i wahał się przez kilka sekund nie mógł wydobyć z siebie słowa, a potem powiedział ze śmiechem, że widzi przed gryzonia kobieta. Panna Fogarty gwałtownie zerwał się z fotela i krzyknął: "O Boże, jak straszne, nie mogę kontynuować program, ktoś, usuń myszkę ze studia!"
"Oh, przepraszam, ja mieszkam i wrzeszcząc na widok myszy, a od jej ukrycia za fotelu!" - ciągnęła krzyczeć Fogarty. Zazwyczaj spokojny i opanowany lider wyglądał bardzo podekscytowani i nie mógł od razu uspokoić.
Mysz nie jest wyraźnie wskazane w jej części nie boi i spokojnie biegł na stole obok wiodącej ręką.
szorstki głos panny Fogarty za wyznał, że będzie musiała zerwać, ponieważ nie może kontynuować rozmowę na poważny temat, kiedy miała mysz działa wokół stopami. Prowadząc poszedł na powiedzieć publiczności o swoim stanie. "Byłem prawie w porządku, ale nie mogę dotknąć stóp podłogowych. Więc rozumiem, że moje nogi mocne buty i mysz nie może powodować mi żadnej szkody"- jej słowa wydawały rodzaj auto-treningu.
Gdy gryzoń ponownie odkrył swoją obecność, pokaz nóg stołowych, pani Fogarty krzyknęła ponownie, prosząc kogoś, by uratować ją od irytujących zwierzęcia. "Jeśli mysz nadal w studiu, a potem wspina się na ręku, wtedy po prostu odrzucić"- kontynuował podniecony lament dziennikarz. Po tym, pracownicy zostali zmuszeni Broadcasting Corporation audycji uczestnicy przenieść do sąsiedniego studia, a stamtąd pani Fogarty mógł bezpiecznie kontynuować nadawanie.
Jak później przyznał, prowadząc swoich kolegów ujrzała jej gość chwycił się za pierś i próbował to coś powiedzieć. Bała się, że może mieć zawał serca, ale po kilku sekundach, kiedy powiedział przez jego śmiech zwrócił jej uwagę na ramieniu, to było bardzo dobre.
Fogarty skarżył się, że instynktownie starał się podnieść nogi, żeby nie dotykać podłogi, ale zdawał sobie sprawę, że jego działania są bezużyteczne, ponieważ gryzonie nie jest czymś, na podłodze i na stole i obiegł ręce.
Zauważ, kilka godzin po zdarzeniu pracownicy BBC nie były w stanie wydalić z urząd ogoniastego awanturnik. "Ona może być wszędzie. Ktoś próbował złapać ją na kawę, ale uniknął i gdzieś ukryty"- powiedział jeden z kolegów Fogarty.
Nie jest to pierwsze spotkanie z pracownikami BBC z gryzoniami w ścianach sali Salford, został otwarty w 2011 roku. Około trzech miesięcy temu, głośnik Kate Kinsella, opowiada o pogodzie w powietrzu rano też zobaczył mysz. "W ciągu dnia możliwe są silne wiatry, - powiedziała. - Dobrą wiadomością jest zamiar rozpocząć ... Uh ... przykro mi, wpadłem tuż przed myszy w studio!" - usłyszał prognoza pogody słuchaczy na śniadanie.
- Sieć ma wideo z nieznanych nauce zwierząt
- W Szwecji złapał 40-centymetrowej szczura
- Głodny dzik nalot sklep rzeźnika
- Fan pokemon idź farbowane psem pod Pikachu
- Aktualności z
- Japończycy nauczyli się języka szympansów
- Trzymiesięczny szczeniak z powrotem do życia po drzemce
- Kot o imieniu uzbecki został uratowany z niewoli kółkach
- Naukowcy wykazali, że myszy są w stanie nauczyć się melodii i chór
- Scot wylądował w więzieniu za napaść na papugę
- Spacey sowa pięć sekund wygrał Internautów
- Sekretne życie myszy polne